Electromotor Honda gx 340, 390

329,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 08-02033

Descriere

Electromotoarele Honda GX 340 și GX 390 sunt două modele populare de electromotoare utilizate în diverse aplicații, cum ar fi generatoarele, motosapele, motocultoarele și alte motoutilaje. Aceste electromotoare sunt cunoscute pentru fiabilitatea și performanța lor, fiind utilizate în întreaga lume.

Aceste electromotoare sunt compatibile si cu alte tipuri de motoutilaje.

Electromotorul Honda GX 340 are o capacitate cilindrică de 337 cm³ și o putere maximă de 10,7 CP (8 kW) la 3.600 rpm, în timp ce modelul GX 390 are o capacitate cilindrică de 389 cm³ și o putere maximă de 13 CP (9,6 kW) la 3.600 rpm. Aceste electromotoare utilizează un sistem de aprindere cu scânteie și sunt construite cu materiale de calitate superioară pentru a asigura o durabilitate ridicată.

Pentru a alege un electromotor adecvat pentru o anumită aplicație, trebuie să se ia în considerare specificațiile aplicației respective, cum ar fi puterea necesară și tensiunea de alimentare. Este important să se aleagă un electromotor cu specificațiile potrivite pentru a asigura funcționarea adecvată a motoutilajului.

În general, electromotoarele Honda GX 340 și GX 390 sunt alegeri populare datorită performanței lor fiabile și durabilității. Cu toate acestea, trebuie să fie întreținute și reparate atunci când este necesar pentru a menține performanța și fiabilitatea motoutilajului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review