Transport si retururi

Smart-Mag Romania (smart-mag.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • GLS, Livrare in 1-2 zile, 22,00 RON


Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc valoarea de 349 lei!

Informatii : 0742881310

Program: L-V 09.00 - 17.00 (pauza de masa 13:00 - 13:45)

Returul de piese


Coletele primite se pot returna fara a invoca nici un motiv timp de 14 zile de la momentul primirii coletului prin curier. Specificam faptul ca la returnarea unui produs(sau a mai multora), taxele de transport sunt achitate de cumparator. Coletul se expediaza fara ramburs. Odata ajuns la noi, este verificat ( produsul trebuie sa fie in aceeasi stare ca si in momentul achizitiei lui). Apoi sunteti contactat telefonic sau pe e-mail de un agent Smart-mag pentru stabilirea detaliilor despre transferul banilor/ schimbul produselor.

Produsele nu se pot returna la sediu, doar prin intermediul curierului rapid.

Livrarea returului se face numai dupa completarea formularului de retur din catrul magazinului.

Retururile se pot trimite catre expeditor doar dupa aprobarea cererii depuse.

Banii sunt trimisi catre client prin transfer bancar  timp de maxim 10 zile lucratoare.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie piesele primite ! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului;In cazul in care coletul prezinta urme de deteriorari / lovituri- este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ! Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest process verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere!

De asemenea, daca intampitati probleme cu privire la continutul coletului, va rugam sa ne sesizati in scris la adresa de e-mail smartmagro@yaho.com si sa atasati o poza cu actele din colet si continutul acestuia.

Clientii persoane fizice se pot retrage din contract putand sa isi exercite dreptul de retur prin:

- email la adresa smartmagro@yahoo.com prin care poate sa faca o declaratie neechivoca cu ajutorul careia isi poate exprima decizia de retragere din contract